Inspiratie

Bewoners met zonnepanelen

Vaak is het fijn om niet alleen te lezen over de voordelen van iets, maar ook te horen hoe dit anderen bevallen is. Gelukkig hebben enkele inwoners daarom wat willen vertellen over hun ervaringen met Woerden Energie, bijvoorbeeld omdat ze mee hebben gedaan met de Zonnecollectief-actie of omdat ze samen met Woerden Energie bezig zijn met een Zon op Dak-project.

We zijn trots op al de positieve reacties die we als lokale energiecoöperatie teruggekoppeld krijgen. Juist daarom zijn we al de mensen met wie we samen een project hebben opgestart zo dankbaar. Het is namelijk dankzij hun vertrouwen dat we de mogelijkheid hebben gehad iets op te bouwen.

Zij gingen je voor!

Ik had eerder al dubbel glas laten installeren en op andere manieren mijn huis verduurzaamd, dus het was dan ook logisch nu zonnepanelen op mijn dak te laten installeren. Het mooie aan de Zonnecollectief-actie van Woerden Energie is dat er met kwaliteitspanelen wordt gewerkt, die op het dak worden gelegd door een lokaal bedrijf. Mooier kan het niet.

Theo Streng

Inwoner Schilderskwartier, Woerden

We waren al een tijdje van plan om zonnepanelen op ons dak te leggen. Het Zonnecollectief bleek de uitgelezen kans om dit te doen. De installateur kon een scherpe prijs bieden en het installeren ging snel en prettig. Nu kunnen we zelfs de opbrengst bekijken via een speciale app!

Familie Spigt

in harmelen

De VvE Kallahof dacht al geruime tijd na over hoe het dak met zonnepanelen kon worden voorzien. Dit is niet makkelijk als VvE te organiseren. We hebben gekozen voor het Zon-op-Dak concept van Woerden Energie omdat we zo het hele dak vol kunnen leggen en de eigenaren de vrijheid hebben om wel of niet te investeren.

Thijs Haverkamp

Bewoner vve kallahof, woerden

Projecten

Woerden Energie gaat in januari 2023 een zonnestroominstallatie met 182 zonnepanelen realiseren en exploiteren op een stal bij Beukehof Van Dam aan de Rondweg in Zegveld….

Projecten

Woerden Energie gaat in januari 2023 een zonnestroominstallatie met 182 zonnepanelen realiseren en exploiteren op een stal bij Beukehof Van Dam aan de Rondweg in Zegveld….

Onze partners