Lid worden

Samen bereiken wij ons doel sneller en beter dan alleen!

Woerden Energie is een energiecoöperatie van en voor Woerdenaren. Dit burgerinitiatief heeft tot doel om een bijdrage te leveren aan de uitvoering van de lokale energietransitie. We doen dit enerzijds door zowel kleinschalige als grootschalige projecten te ontwikkelen die duurzame energie opwekken, anderzijds stellen wij ons tot taak om de verduurzaming in gemeente Woerden te versnellen.

Centrale doelstelling is om het klimaat en de natuur te verbeteren door samen met alle partijen te werken aan 55% duurzame energie in 2030, waarmee een CO2-daling van 55% wordt bereikt.

De voordelen om lid te worden van Woerden Energie:
  1. Door lid te worden, steun je het werk van de coöperatie: samen bereiken wij ons doel sneller en beter dan alleen.
  2. Je beslist mee over de activiteiten en de bestemming van de meeropbrengsten.
  3. Je helpt mee om de projecten in lokaal eigendom te ontwikkelen.
  4. Je staat vooraan in de rij om deel te nemen aan aantrekkelijke duurzame projecten en diensten.
 

De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 10 per jaar.

Wanneer je overstapt naar de energieleverancier om | nieuwe energie dan word je zelfs gratis lid! Ook ben je tot het einde van dit jaar gratis lid als je een zonne-installatie aanschaft met het Zonnecollectief.

Wil je lid worden, druk dan op de ‘Aanmelden’-knop hieronder en schrijf je in via het formulier. Door lid te worden, ontvang je tevens de nieuwsbrieven op je mailadres. Zo blijf je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen!