Aankondiging ALV dinsdag 19 april

Koen bij zonnepanelen

Aankondiging ALV dinsdag 19 april

Op dinsdag 19 april a.s. organiseren wij voor de tweede keer een Algemene Ledenvergadering (ALV). De vergadering wordt gehouden in de zaal Oliphant van Plein 7, Kerkplein 7 in Woerden. We beginnen de vergadering om 19:30 uur en ronden af om uiterlijk 21:30 uur. Er is inloop vanaf 19:00 uur en na afloop is er gelegenheid voor napraten en een drankje.

We hebben een uitgebreid programma voor die avond waarvoor we tijdig de agenda zullen toesturen.

We gaan spreken over zon op dak projecten die we dit jaar gaan realiseren en waarvoor we deelnemers zoeken. We zullen daarvan de businesscases doornemen en besluiten nemen over de participatiedocumenten.

Daarnaast gaan we spreken over hoe we de energietransitie haalbaar en betaalbaar kunnen maken en hoe we draagvlak kunnen bereiken met de projecten. Er wordt gewerkt aan een voorstel voor de gemeente hoe wij de doelen van de energietransitie kunnen realiseren. Om dit mogelijk te maken is ook geld nodig, we zullen de begroting met elkaar bespreken en daarover een besluit nemen.

We vinden de onderwerpen belangrijk en rekenen daarom graag op je komst. Voor deze vergadering ontvangen we graag een bevestiging van je komst vóór vrijdag 9 april, die je kunt sturen naar stefanie.arndt@woerdenenergie.nl.

Wij hopen je de 19e april te mogen ontmoeten.

Namens het bestuur,

Koen Hordijk
Voorzitter