De eerste twee projecten zijn voor participatie beschikbaar. Meld je nu aan!

De eerste twee projecten zijn voor participatie beschikbaar. Meld je nu aan!

De voorbereidingen, om op de daken van Annex Cinema en bij agrariër van Dam in Zegveld zonne-installaties te realiseren, zijn in volle gang. Als je belangstelling hebt om in deze projecten te participeren, dan kun je je nu aanmelden via de website of door gebruik te maken van onderstaande link.

Zonnestroominstallatie op het dak van Annex Cinema met 255 panelen

Wij gaan op het dak van Annex Cinema een zonnestroominstallatie met 255 zonnepanelen realiseren en exploiteren. De duurzame opgewekte energie komt overeen met het elektriciteitsgebruik van ca. 30 huishoudens. Met deze energieproductie wordt bijna 42.000 kg CO2-uitstoot gereduceerd. De RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) zal voor dit project, voor de projectduur van 15 jaar, subsidie verlenen. De totale investering in de installatie bedraagt ca. € 82.000. Het verwachte rendement voor de leden bedraagt ca. 4,7%.

Zonnestroominstallatie bij agrariër Beukehof Van Dam in Zegveld met 182 panelen

Wij gaan bij Beukehof Van Dam een zonnestroominstallatie met 182 zonnepanelen realiseren en exploiteren. De duurzame opgewekte energie komt overeen met het elektriciteits-gebruik van ruim 20 huishoudens. Met deze energieproductie wordt bijna 35.000 kg CO2-uitstoot gereduceerd. De RVO zal voor dit project, voor de projectduur van 15 jaar, subsidie verlenen. De totale investering in de installatie bedraagt voor dit project ca. € 78.000. Het verwachte rendement bedraagt voor de leden ca. 4,7%.

Wat houdt je aanmelding in?

Als je je aanmeldt voor participatie kom je op de lijst van belangstellenden. Dit is vrijblijvend. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen van deze projecten en informeren je wanneer de feitelijke inschrijving van start gaat. Meld je snel aan met onderstaande link en word lid als je dat nog niet bent. Alleen leden kunnen participeren in deze projecten.

Klik hier om je aan te melden

Alvast bedankt voor je interesse!

Koen Hordijk
Voorzitter