Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk Woerdenaren gemakkelijk lid kunnen worden van hun lokale energiecoöperatie. Daarom starten we nu met gratis lidmaatschap voor iedereen!

Woerden Energie wil een grote beweging worden in de lokale energietransitie

Woerden Energie telt op dit moment ruim 250 leden. Dat zijn er al heel wat, want we bestaan nog maar drie jaar en grote projecten die doorgaans veel leden trekken hebben we nog niet. Maar dat laatste gaat nu snel veranderen! Door iedereen in de gelegenheid te stellen om gratis lid te worden, hopen we dat we snel kunnen groeien. Zo kunnen we de stem zijn van zoveel mogelijk Woerdenaren in de lokale energietransitie.

Hoe worden de kosten dan betaald?

Het lidmaatschap is gratis, maar kosten hebben wij als energiecoöperatie natuurlijk wel. Denk dan aan contributie aan onze koepelorganisaties, zaalhuur en consumpties voor onze vergaderingen en bijeenkomsten, en aan andere algemene kosten die betaald moeten worden. Daarom komen we met de mogelijkheid om ook een donatie te doen. Dat kan vanaf €15 tot ieder ander bedrag naar keuze. We hopen vanzelfsprekend dat veel leden een financiële bijdrage zullen doen, zodat we een kapitaalkrachtige organisatie blijven.

Hoe mooi zou het zijn als alle trouwe nieuwsbrieflezers lid worden!

We hebben een trouwe groep van bijna 600 nieuwsbrieflezers die graag op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen. Daarom nodigen we lezers uit om gratis lid te worden en bieden we de mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen. Dat maken we heel eenvoudig: als je je aanmeldt via onderstaande link, krijg je een bevestigingsmail. In deze mail staan de links waarmee je rechtstreeks kunt doneren. Jouw steun is belangrijk, want met elkaar bereiken we een stuk meer dan alleen!

Ik word gratis lid!

 

Namens het bestuur,

Koen Hordijk
voorzitter

Categorieën: Nieuws