Waarschijnlijk heb je al gehoord van Zonnegaard Lievaart. Misschien wist je zelfs dat de inschrijving is gestart voor de ontwikkeling van dit Woerdense zonnepark? Die inschrijving zou op 6 juni 2023 aflopen maar is verlengd tot 15 juni om meer mensen een kans te geven om mee te doen.

Wie bij de informatieavond van 23 mei was, weet al heel veel over dit zonnepark en de kosten die hierbij komen kijken. Dat er veel interesse is voor deelname aan de financiering van de ontwikkelkosten bleek wel uit de opkomst en de scherpe vragen vanuit de zaal. Tijdens het schrijven van dit nieuwsbericht staat de teller van de investeringsronde op € 131.000,- en meer dan 43 deelnemers. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Mooi dat Woerden de noodzaak voor duurzame energie-opwekking en lokaal eigenaarschap voelt en actief eraan wil bijdragen!

Deelnemen voor 15 juni 2023

Op 12 juni 2023 is er een voorlichtingsdag voor ondernemers over de investeringskansen die dit zonnepark biedt. Wil je daarover meer weten, neem gerust contact met ons op. Om iedereen wat ruimere gelegenheid te bieden om mee te doen en meer bedenktijd te gunnen, houden we de inschrijving open tot 15 juni. We zijn ons ervan bewust dat dit een risicovolle investering is maar willen deze mogelijkheid om lokaal schone stroom op te wekken niet aan jullie onthouden. Als het lukt, zal dit het eerste grote zonnepark in zijn soort worden in de gemeente Woerden.

Vragen of meer info?

Wil je meer weten over dit zonnepark, bezoek dan de projectpagina:
Projectpagina Zonnegaard Lievaart
Daar vind je de nodige documentatie over subsidies en vergunningen, financiering en rendement, planning en uitvoering en participatie. Het laatste nieuws over dit zonnepark lees je natuurlijk op onze Nieuws-pagina.

Categorieën: Nieuws