Met een viertal zaterdagen op de streekmarkt hebben we ook dit jaar weer actiegevoerd om leden te werven en om | nieuwe energie op de kaart te zetten.

Dankzij de subsidie van de gemeente zijn we ook dit jaar weer goed in de publiciteit gekomen. Met een gemotiveerd team, een mooi ingerichte kraam en vier advertenties in de Woerdense Courant is bijgedragen om de naamsbekendheid een boost te geven. Naast het werven van nieuwe leden hebben we ook informatie kunnen geven over onze energieleverancier om | nieuwe energie.

Ledenwerving op de markt

We hebben veel goede gesprekken gevoerd. Onder meer over de vertegenwoordiging van lokale belangen waar Woerden Energie zich voor inzet bij de energietransitie, over zonnepanelen en warmtepompen, windmolens en zonnevelden, over ons eerste project van Dam waar meerdere leden participant zijn en samen geïnvesteerd hebben in 180 zonnepanelen op het dak van de boerderij, over de hoge energieprijzen en schrijnende energie-armoede, maar ook over energie uit het universum en zomaar een gesprek over het leven van een vrachtwagenchauffeur.

Woerden Energie beter bekend bij groot publiek

We hebben onze energiecoöperatie weer verder op de kaart gezet en hebben er weer een aantal nieuwe leden bij die wij binnenkort tijdens een bijeenkomst hopen te verwelkomen. Dan kunnen we weer verder in gesprek en verder samenbouwen aan de lokale energietransitie waarin we zelf aan het stuur blijven zitten!

Teambuilding door perfecte samenwerking

Naast de vele gesprekken met passanten was er ook voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Stefanie had het rooster in elkaar gestoken, onderling werd er naar hartenlust gewisseld, maar uiteindelijk was er constant een goede bezetting in de kraam. Het enthousiaste team in de kraam bestond uit Stefanie, Arthur, René, Marien, Simon, Albert, Jurgen en Theo die allemaal hun uiterste best hebben gedaan om er een succes van te maken. Daarvoor wil ik, namens het bestuur, iedereen die meegewerkt heeft aan deze actie van harte bedanken voor hun inzet.

Koen Hordijk
Voorzitter

Categorieën: Nieuws