Woerden Energie te gast op informatieavond van SGP Woerden

Koen op informatieavond SGP Woerden

Woerden Energie te gast op informatieavond van SGP Woerden

Op uitnodiging van SGP Woerden kregen wij op 24 januari tijdens een bijeenkomst met het thema ‘duurzaam en energiezuinig leven’ in de TechnoHub de gelegenheid om een presentatie te geven over onze visie op de lokale energietransitie

Presentatie met belangrijkste punten uit het rapport ‘Energielandschap Woerden’

Koen Hordijk was een van de vier sprekers op deze avond en hield een korte presentatie over de hoofdpunten uit het rapport Energielandschap Woerden. We hebben op deze drukbezochte avond met ruim 40 aanwezigen ook gesproken over de uitbouw van onze organisatie met vrijwilligers en de initiatieven van Zon op Dak projecten en het Zonnecollectief.

SGP Woerden positief over de plannen van Woerden Energie met de energietransitie

Met belangstelling werd er geluisterd naar de plannen die we hebben met het drijvend zonnepark op de Cattenbroekerplas en de Energietuin Cattenbroek. Ook werd positief gereageerd op de oproep om vaart te maken met Zonnegaard in Barwoutswaarder van fam. Lievaart en de plannen die we hebben met windenergie in Reijerscop. Uit constructieve vragen over de betaalbaarheid van de projecten, participatie en bijdrage aan energiearmoede maakten we op dat SGP constructief meedenkt en mee wil werken aan onze plannen.

Mooie gesprekken in een goede sfeer

Koen en Mark, die ook een bijdrage leverde aan de discussie, kijken terug op een mooie avond met een partij die de energietransitie erg belangrijk vindt en die met hun inzet het klimaat en de leefomgeving willen verbeteren.

Koen Hordijk
Voorzitter