Zet je stem in voor duurzame verandering!

Thema's groene debat

Zet je stem in voor duurzame verandering!

Zero-Waste Groene Hart organiseert onder het motto “Woerdense oplossingen voor Wereldse problemen” het eerste groene debat in Woerden. Hierin vragen we de Woerdense politiek zich uit te spreken over hun groene plannen.

Duurzaamheid leeft wel degelijk

Vanuit wat begon met een opmerking: “we zouden de politiek er wat meer bij moeten betrekken.” ontstaat nu een serieus debat, waar alle Woerdense politieke partijen aan mee doen. En je leest het goed. ALLE. We trekken daarom voorzichtig de conclusie dat duurzaamheid wel degelijk leeft.

Het belooft een mooie avond te worden

Op 16 februari 19.30 is het debat via een livestream te volgen. Het geheel vindt plaats in de KAS Meeting-Eventlocatie waar ze gewend zijn om zeer professionele uitzendingen te verzorgen. Dit belooft een mooie avond te worden! Via onderstaande link kun je je aanmelden en de livestream volgen. Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je dan nu alvast op!

Livestream Het Groene Debat

Elke inwoner kan zich uitspreken

Wat helemaal leuk is, is dat niet alleen de politiek zich die avond gaat uitspreken. Vooraf aan die avond, kan elke inwoner van Woerden zich uitspreken richting de Woerdense politiek. Heb jij vragen op het gebied van de duurzame thema’s afvalvermindering en circulariteit, natuurinclusief bouwen en wonen, duurzame energie en/of groen in het Groene Hart, stuur je vraag in voor 31 januari via deze link:

https://duurzaamwoerden.nl/hetgroenedebat/

De thema’s die het meest leven onder de inwoners worden in het debat besproken.

Laten we met elkaar werken aan een mooier Woerden.

Jolanda Zwetsloot
Zero Waste Groene Hart