Zon op Dak voor bedrijven

Woerden Energie zoekt geschikte bedrijfsdaken voor onze Zon op Dak-projecten. Ondernemers nodigen wij graag uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Een eerste stap is het maken van een Quick-scan om te verkennen welke mogelijkheden er zijn voor een zonne-installatie. Aan het maken van een Quick-scan en een bezoek door onze projectleider zijn geen kosten verbonden.

Wat wij doen voor bedrijven

Er zijn drie mogelijkheden voor eigenaren van het bedrijfspand:

 • De eigenaar verhuurt zijn dak aan de coöperatie gedurende een periode van 15 jaar;
 • De eigenaar maakt gebruik van de expertise van de coöperatie om een zonne-installatie voor eigen gebruik te ontwikkelen en wordt hiermee volledig ontzorgd;
 • De eigenaar combineert beide mogelijkheden: een coöperatief project op een deel van zijn dak en het overige deel van zijn dak wordt bestemd voor eigen stroomgebruik.

Hoe werkt het?

De eigenaar van het pand verhuurt het dak aan de coöperatie gedurende een periode van 15 jaar. De coöperatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het project en het onderhoud daarvan. Zij zal om die reden gebruik maken van de beste kwaliteitsproducten en samenwerken met lokale professionele installateurs. Ook zal de coöperatie zorgdragen voor een volledige schade- en aansprakelijkheidsverzekering.

De leden van Woerden Energie participeren in het project, maar daarnaast is het ook mogelijk dat de eigenaar zelf meefinanciert.

Ben je benieuwd naar hoe wij een dergelijke zonne-installatie aanpakken en welke aspecten hieraan verbonden zijn, druk dan op de button voor meer info en je komt direct in contact met onze gespecialiseerde projectleider.

Interesse in onze aanpak?

Wij sturen het formulier door naar onze projectleider die contact met je zal opnemen

Aanmeldformulier

  Aanspreektitel:

  Voornaam

  Voorletters*

  tussenvoegsel:

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  Jouw e-mail*