Zon op Dak voor VvE's

Woerden Energie zoekt geschikte daken van appartementencomplexen voor onze Zon op Dak-projecten. Bestuursleden van VvE’s nodigen wij graag uit om met ons in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Een eerste stap is het maken van een Quick-scan om te verkennen welke mogelijkheden er zijn voor een zonne-installatie. Aan het maken van een Quick-scan en een bezoek door onze projectleider zijn geen kosten verbonden.

Wat wij doen voor VvE's

Er zijn drie mogelijkheden voor eigenaren van het appartementencomplex:

 • De VvE verhuurt het dak aan de coöperatie gedurende een periode van 15 jaar;
 • De VvE maakt gebruik van de expertise van de coöperatie om een zonne-installatie voor eigen gebruik te ontwikkelen en wordt hiermee volledig ontzorgd;
 • De VvE combineert beide mogelijkheden: een coöperatief project op een deel van het dak en het overige deel van het dak wordt bestemd voor eigen stroomgebruik.

Hoe werkt het?

De eigenaren van het pand verhuren het dak aan de coöperatie gedurende een periode van 15 jaar. De coöperatie is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren van het project en het onderhoud daarvan. Zij zal om die reden gebruik maken van de beste kwaliteitsproducten en samenwerken met lokale professionele installateurs. Ook zal de coöperatie zorgdragen voor een volledige schade- en aansprakelijkheidsverzekering. De leden van Woerden Energie participeren in het project, maar daarnaast is het ook mogelijk dat de eigenaren zelf meefinancieren.

Bent je benieuwd naar hoe wij een dergelijke zonne-installatie aanpakken en welke aspecten hieraan verbonden zijn, druk dan op de button voor meer info en je komt direct in contact met onze gespecialiseerde projectleider.

Interesse in onze aanpak?

Wij sturen het formulier door naar onze projectleider die contact met je zal opnemen

Aanmeldformulier

  Aanspreektitel:

  Voornaam

  Voorletters*

  tussenvoegsel:

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  Jouw e-mail*