Op 12 december organiseren wij een gezellige, informatieve avond voor onze vrijwilligers en belangstellenden, die eraan denken om vrijwilliger te worden.
Op 9 december gaat de FIXbrigade in Tournoysveld van start om de eerste huizen te verduurzamen.

Woerden Energie groeit en zoekt vrijwilligers, ben jij er ook bij?

Op dinsdag 12 december organiseren wij voor onze vrijwilligers een gezellige en informatieve avond bij Plein 7, we beginnen om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur. De avond is ook speciaal voor diegenen die belangstelling heeft om vrijwilliger te worden en zich op die avond wil oriënteren. We praten je bij over de ontwikkelingen en plannen die we hebben en vrijwilligers vertellen iets over hun bijdrage.
Wij groeien snel en daarom er is ook steeds behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Vrijwilligers zijn belangrijk voor onze energiecoöperatie, zij dragen hun steentje bij aan de lokale energietransitie, zij zorgen voor vooruitgang en maken het klimaat een beetje beter. We hopen dat je erbij kan zijn, we maken er een mooie avond van. Meld je wel even aan door een mailtje te sturen naar koen.hordijk@woerdenenergie.nl.

De FIXbrigade gaat van start, we zoeken nog een aantal fixers

Op zaterdag 9 december om 10:00 uur gaat de FIXbrigade t.h.v. Adriaan van Ostadestraat 11 (Tournoysveld) van start. Het gaat om eenvoudige werkzaamheden zoals tochtstrippen plakken, radiatorfolie aanbrengen, kitten en gloeilampen door ledlampen vervangen. Iedereen die met een schroevendraaier overweg kan is welkom. En veel handen maakt licht werk. Met elkaar maken we de huizen in Woerden duurzamer en het wordt nog gezellig ook. Je kunt je als vrijwilliger aanmelden met de QR-code of door een mailtje te sturen naar ursula.du.toit@presentwoerden.nl.

Samen maken we Woerden duurzamer, dus kom en doe mee!

Koen Hordijk
Voorzitter

FIXbrigade Woerden flyer 2023

Categorieën: Nieuws