Doe jij ook mee met de FIXbrigade op 9 december?

FIXbrigade Woerden flyer 2023

Doe jij ook mee met de FIXbrigade op 9 december?

Het wordt steeds kouder en de meeste van ons hebben al lekker de verwarming aan staan. Toch zijn er heel veel mensen die zich deze luxe niet kunnen veroorloven. Wij willen graag deze mensen helpen om hun woningen te verduurzamen, daarom is er een FIXbrigade opgestart in Woerden.

Present Woerden gaat de komende periode in samenwerking met gemeente Woerden, Duurzaam Woerden en FIXbrigade Nederland zoveel mogelijk huizen verduurzamen. Wij kunnen alle hulp gebruiken en zijn dankbaar dat Woerden Energie dit project ook ondersteunt en graag betrokken is.

Wij hopen zo veel mogelijk huizen de komende tijd met eenvoudige klusjes te verduurzamen. Denk hier aan het plakken van tochtstrippen en radiatorfolie, het plaatsen van brievenbusborstels e.d.

Op dit moment hebben wij al heel veel aanmeldingen voor hulp (meer dan 200 huizen!), maar nog niet zo veel vrijwilligers. Wij beogen een aftrapdag/actiedag te houden op zaterdag 9 december en meteen op die dag een aantal huizen aan te pakken.

Hier proberen wij twee typen vrijwilligers voor te werven:

  1. Fixers: dit zijn de minder ervaren klussers onder ons en
  2. Leermeesters: dit zijn mensen die al wat handiger zijn en anderen kunnen ondersteunen in de taken.

Spreekt dit project je aan? Meld je dan snel als vrijwilliger aan via de website (linkje hieronder). Je kunt ook mailen naar ursula.du.toit@presentwoerden.nl om je aan te melden. Bekijk ook de flyer hieronder!

FIXbrigade voor energiehulp  – Woerden (stichtingpresent.nl)

Natuurlijk stellen wij het zeer op prijs als jij dit project deelt onder jouw kennissen en vrienden. Het is ook wel gezellig om samen met kennissen en vrienden te klussen!

Ursula du Toit
Projectcoördinator FIXbrigade Woerden

FIXbrigade Woerden flyer 2023