Ga jij al om?

Woerden Energie en om nieuwe energie logo

Ga jij al om?

In het najaar loopt er een landelijke actie om klanten te werven voor om | nieuwe energie. Ook in Woerden zoeken wij nieuwe klanten die willen overstappen naar de groenste energieleverancier van Nederland!

Niet alleen landelijk, maar ook lokaal voeren we campagne

Landelijk wordt de campagne gecoördineerd door om | nieuwe energie en worden er advertenties geplaatst in de grote kranten zoals Trouw, Parool, AD en de Volkskrant, maar ook nu.nl en social media zal worden ingezet voor een groot bereik. Woerden Energie levert een bijdrage door een drietal advertenties te plaatsen in het Kontakt Woerdense Courant op 5 oktober, 2 november en 30 november, daarnaast worden advertenties geplaatst op Facebook en Instagram.

Waar staat om | nieuwe energie voor

om | nieuwe energie is een coöperatieve energiemaatschappij, waarbij Woerden Energie en zo’n 70 andere energiecoöperaties zijn aangesloten. Doordat we lid zijn van om | nieuwe energie zijn we dus ook mede-eigenaar en delen we in de winst. om | nieuwe energie heeft één gezamenlijk doel, dat is om heel Nederland zo snel mogelijk om te laten gaan van grijze stroom naar 100% duurzame stroom uit eigen buurt. om | nieuwe energie heeft geen winstoogmerk, dus hoe meer energie om | nieuwe energie levert, hoe lager je rekening. Zo creëren we onze eigen duurzame energievoorziening die voor iedereen betaalbaar is!

We doen het samen

Een succesvolle energietransitie regel je niet in je eentje, maar met elkaar. Overstappen op onze energie betekent dan ook dat je gratis lid wordt van onze coöperatie en mede-eigenaar bent van jouw energieleverancier! Je kunt dan mee-investeren in onze projecten, profiteren van de opbrengsten en wanneer je het interessant vindt, bepaal je samen met ons hoe en waar we onze energie gaan opwekken. Zo verduurzamen we Woerden met en voor elkaar!

Overtuig jezelf en bereken je maandbedrag via onderstaande knop. Wil je overstappen, dat kan snel en gratis!

Bereken je maandbedrag

Het is tijd voor verandering.

Koen Hordijk
voorzitter

om nieuwe energie campagne 2023