Kennismaken met Paul Nagtegaal

Paul Nagtegaal

Kennismaken met Paul Nagtegaal

Samen gaan we gaan we voor coöperatieve zonprojecten.

Ik ben Paul Nagtegaal, 55 jaar, getrouwd en 3 kinderen. Als ik niet aan het werk ben mag ik graag skeeleren, (moes)tuinieren en wandelen met onze hond.
De coöperatieve energiewereld ken ik al heel wat jaartjes. Als zelfstandige mag ik al vanaf 2016 op verschillende manieren bijdragen aan de energietransitie. Als adviseur voor een gemeente, leider van een groep professionals, bestuurder bij verschillende energiecoöperaties en nu ook als projectleider voor Woerden Energie.
Ik vind het heel belangrijk dat inwoners mede-eigenaar zijn van de lokale energie-initiatieven. Daarvoor zet ik mijn kennis en kwaliteiten in als projectleider en initiator voor energiecoöperatie Woerden Energie. Het realiseren van coöperatieve zonprojecten is erg leuk, maar het gaat niet vanzelf; er komt veel bij kijken. Daarom is samenwerking van essentieel belang en zoek ik de verbinding met inwoners, het lokale bedrijfsleven en zo nodig de gemeente en ontwikkelaars.
Samen overwin je de uitdagingen en mag je genieten van de route naar het realiseren van duurzame zonne-installaties voor Woerden Energie én de samenleving. Ik hou daarbij van een duidelijke, zorgvuldige aanpak en draag het energieke verhaal graag uit.
Help je mee door deel te nemen aan de projecten of nieuwe daken aan te dragen?

Paul Nagtegaal
Projectleider