Ledenwerving loopt succesvol

Woerden Energie Marktkraam

Ledenwerving loopt succesvol

Dit jaar timmeren we flink aan de weg waarmee we de naamsbekendheid van onze coöperatie vergroten en komt de toestroom van nieuwe leden goed op gang.

Ledenwerving op de markt

Dankzij de subsidie van de gemeente komen we goed in de publiciteit. Een mooi ingerichte kraam, advertenties in de Woerdense Courant en displays langs de invalswegen zorgen voor meer naamsbekendheid en dragen bij aan de toestroom van nieuwe leden. Via de website, het Zonnecollectief en de ledenwering op de markt staat de teller op bijna 100 nieuwe leden.

De weddenschap van René

René van Vliet van Econobis stelde een taart in het vooruitzicht als op de eerste dag van de actie 10 nieuwe leden zich zouden aanmelden via de actie op de markt. Op 4 september zorgde het enthousiasme van het team in de kraam met Mark, Lex, Michael en Koen en het mooie weer ervoor dat we 10 nieuwe leden konden noteren. Natuurlijk hebben we dat op feestelijk wijze gevierd met dank aan René voor de taart.

Het vervolg

De helft van de actie zit erop. Nog twee keer staan we met de kraam op de markt. Je kunt ons daar een bezoekje brengen op zaterdag 2 of 16 oktober, we staan er van 10 tot 16 uur. Ook als lid of nieuwsbrieflezer heten we je dan van harte welkom.

Koen Hordijk
Voorzitter