Website Zonnegaard Lievaart Online

Website Zonnegaard Lievaart live

Website Zonnegaard Lievaart Online

Nu het nog even wachten is op definitief nieuws over de vergunning van Zonnegaard Lievaart is er wel ander leuk nieuws te vermelden: de website staat live!

Omdat het een groot project is en omdat het een project is wat Woerden Energie samen ontwikkeld met projectontwikkelaar BHM verdiende de Zonnegaard zijn eigen website.

Hiermee is er ruimte om al het nieuws een eigen plek te geven en om bezoekers echt goed te informeren over het zonnepark en de mogelijkheden tot participatie. Er is een tijdlijn waarin overzichtelijk wordt hoe het proces loopt van een eerst idee tot een werkend park en er is veel ruimte genomen om mogelijke vragen over een zonnepark in het algemeen en Zonnegaard Lievaart in het bijzonder te beantwoorden.

Tot slot is de website ook een plek om mensen op de hoogte te houden over aankomende activiteiten zoals een inloop avond of een mogelijkheid tot deelname aan de participatie.

Woerden Energie is ervan overtuigd dat we met deze mooie site een goed gereedschap erbij hebben om Woerdenaren zo veel en zo goed mogelijk te betrekken bij de ontwikkeling van Zonnegaard Lievaart.

https://www.zonnegaardlievaart.nl/

Brecht van der Laan
Projectleider Zonnegaard Lievaart