Word ook om-ambassadeur en verdien wat bij

om nieuwe energie campagne 2023

Word ook om-ambassadeur en verdien wat bij

In Woerden zijn er nog niet zoveel mensen overgestapt naar om | nieuwe energie, dé meest duurzame energieleverancier van Nederland. Daar willen we wat aan doen en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Meld je aan als om–ambassadeur of wordt klant van het collectief Woerden Energie | om. Als je geïnteresseerd bent, kom dan naar de informatieavond op 9 april.

Zo word je ambassadeur

Als je al klant bent bij om | nieuwe energie ben je automatisch om–ambassadeur geworden, je hebt een ambassadeurscode ontvangen en daarmee kun je snel aan de slag. Deze code kun je delen met familie, vrienden of buren. Wanneer zij zich aanmelden als klant ontvang jij een vergoeding van € 20 van om | nieuwe energie. Voor alle nieuwe klanten in Woerden wordt dit met € 10 extra aangevuld door Woerden Energie. Dat kan dus aardig oplopen. We maken het je graag gemakkelijk met kleine kaartjes, die je kan uitdelen in je netwerk.

Kan ik ook meedoen als ik nog geen om-klant ben?

Ook dan kan jij om-ambassadeur worden en een vergoeding ontvangen. Dus ook als je (nog) geen klant bent. Je krijgt dan een ambassadeurscode van ons en wij zorgen ervoor dat de vergoeding van € 30 per nieuwe klant jouw kant opkomt. Maar nog leuker vinden we het als je ook eens op de website kijkt naar de tarieven en de voordelen van om | nieuwe energie. We willen je graag uitgebreid informeren over de actie op de informatieavond van 9 april.

Over Woerden Energie | om

Woerden Energie | om is een energiecoöperatie in Woerden en is onderdeel van het collectief om | nieuwe energie. Wanneer je ervoor kiest om je energie af te nemen bij deze coöperatie, draag je bij aan het structureel verlagen van de energieprijzen. Het collectief heeft geen winstoogmerk en hoeft daardoor slechts de opwekinstallaties en de mensen die daar dagelijks mee bezig zijn te betalen. Deze kosten blijven bij verdere groei van het aantal klanten vrijwel gelijk, zodat de energieprijs voor iedereen in verhouding tot andere leveranciers steeds verder verlaagd kan worden.
Daarnaast wordt de energie ook steeds duurzamer. Zo heeft Woerden Energie | om bijvoorbeeld zonnestroominstallatie Beukehof Van Dam gerealiseerd: een project met wel 182 zonnepanelen. De energie die hiermee wordt opgewekt, kun jij vervolgens weer afnemen! En wanneer meer mensen in Woerden meedoen, helpt dit ons weer om nieuwe projecten te kunnen ontwikkelen.

Meer weten, kom dan naar de informatieavond op 9 april!

Heb je interesse om ambassadeur te worden of wil je informatie krijgen over de voordelen van de meest duurzame energieleverancier zonder winstoogmerk, kom dan naar de informatieavond op 9 april om 19:30 uur bij Plein 7, Kerkplein 7 in Woerden.
Tijdens deze avond zijn sprekers van om | nieuwe energie aanwezig zijn, die alles kunnen vertellen over het collectief en het ambassadeurschap.

Meld je vóór 1 april aan door een mailtje te sturen aan info@woerdenenergie.nl en bekijk het Facebook Event van Woerden Energie | om.

Martien Kok
Coördinator We gaan OM