Met Bob Verwer mochten we deze maand het 300ste lid van onze coöperatie verwelkomen. We zijn daar natuurlijk erg blij mee en wilden dat laten blijken door hem een bloemetje te brengen.
Woerden Energie groeit hard

Het ledental is dit jaar al met 120 nieuwe leden toegenomen. De teller staat nu op ruim 300 leden. Dit kwam vooral door de publiciteit die het rapport Energielandschap Woerden in de media heeft gekregen en de campagne voor de fondswerving van de ontwikkelingskosten voor het eerste grootschalige zonnepark Zonnegaard Lievaart.

Bob Verwer steunt Woerden Energie door lid te worden

Afgelopen tijd heeft Bob het nieuws over Woerden Energie in de kranten goed gevolgd en dat zorgde ervoor dat hij steeds enthousiaster werd over wat de coöperatie zoal doet. Ook voor hem en zijn vrouw Riet geldt dat alles wat bijdraagt aan een gezonder klimaat en een beter milieu hun steun verdient. Zeker als wordt gezien dat het niet alleen bij woorden blijft, maar vooral ook als concrete acties worden genomen. Dat was voor Bob een belangrijke reden om lid te worden en de coöperatie daarmee te steunen.

Hoe meer leden hoe beter

We merken dat verduurzaming steeds meer leeft bij de burgers in Woerden, dat zorgt voor betrokkenheid en vraagt om actie. Woerden Energie vervult daarin een belangrijke rol en ziet het leveren van een bijdrage aan de lokale energietransitie als haar primaire verantwoordelijkheid. Daarom is lidmaatschap bij de coöperatie van levensbelang, juist in deze tijd! Hoe meer leden, hoe beter. Word lid als je het nog niet bent en steun je lokale energiecoöperatie!

Koen Hordijk
Voorzitter

Categorieën: LedenNieuws