Afgelopen jaar hebben wij veel nieuwe leden mogen verwelkomen. We zijn vanzelfsprekend erg blij met onze leden en wij zouden natuurlijk ook graag zien dat jullie lid willen blijven. Waarom het lidmaatschap voor onze coöperatie zo belangrijk is leggen we je uit in dit nieuwsbericht.

Wat houdt de coöperatie in?

Leden, het bestuur en de vrijwilligers vormen de belangrijkste pijlers van onze lokale energiecoöperatie. Zo kun je als lid bijvoorbeeld meedenken over de projecten, je kunt invloed uitoefenen op de keuzes die worden gemaakt en meewerken aan een schone en duurzame toekomst van je gemeente. Met elkaar dragen we zo ons steentje bij aan de resultaten van de lokale energietransitie en zorgen we met onze inzet voor een gezonder klimaat en een beter milieu.

Wat kunnen de leden doen?

Woerden Energie heeft de ambitie om een brede belangenvereniging te zijn, om op die manier bij te dragen aan de uitvoering van de lokale energietransitie. Leden worden betrokken bij het verkrijgen van draagvlak voor energieprojecten met zon en wind en hebben ook de mogelijkheid om financieel te participeren in de projecten die binnenkort worden gerealiseerd. Met een sterke coöperatie hebben we invloed op een duurzame toekomst van onze gemeente – en dat alles voor maar een tientje per jaar.

Voor wie is deze oproep bedoeld?

Veel leden zijn het afgelopen jaar gratis lid geworden, bijvoorbeeld omdat ze een zonne-installatie voor hun dak hebben gekocht of spontaan lid werden door onze ledenwerving op de markt. Dit ‘eerste-jaar-gratis’ was een actie om kennis te maken met onze coöperatie, maar nu doen we de oproep om lid te blijven. Je kunt je contributie voldoen met de nota die separaat per mail wordt verstuurd. Ook onze nieuwsbrieflezers, die nog geen lid zijn, roepen wij graag op je aan te melden via de onderstaande link.

Lid worden van Woerden Energie

Wij waarderen je lidmaatschap.

Ons ledenbestand groeit. Op dit moment hebben wij 175 leden en wij verwachten dat dit aantal het komend jaar zal toenemen met minimaal 100 nieuwe leden. Wij zijn blij met onze leden en willen je niet kwijt, dus doe mee en blijf lid.

Koen Hordijk
voorzitter

Categorieën: Nieuws